Champagne Vilmart & Cie, Emotion Premier Cru 2015

Spar 29% Udløber: 12/22/2024
999.00 kr.
Før 1,399.00 kr.
customer-list-add
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Champagne Vilmart & Cie, Emotion Premier Cru 2015

Champagne Vilmart & Cie, Emotion Premier Cru 2015

Om produktet

Farven på denne vin er orange lyserød. Den rolige og regelmæssige brusning føder en vedvarende og delikat videreførelse, hvis boble er meget fin.

På næsen er denne vin kraftig, frugtagtig og udvikler aromaer af jordbær, hindbær, sur kirsebær og blomsteragtige noter med et vaniljefinish. Denne buket frugt understøttes af lette noter af mandel, kanel, honning og træ. Længde, kompleksitet og balance definerer en mund i harmoni med næsen.

Vi bemærker en smuk renhed, en fremragende finesse i ganen med en cremet struktur, der giver os mulighed for at opdage en elegant vin med og smuk vinosity.

Denne cuvee værdsættes med raffinerede retter, såsom laks i jordbærfolie eller stegte langoustines. Den kan også serveres med en filet af rød multe eller endda en ribben af lam marineret med grøntsager. Endelig, for sushi-elskere, er denne champagne det perfekte match.

Serveringsforslag

Aperitif
Fed fisk
Lys fisk
Fjerkræ
Lyst kød
Skaldyr
Sushi

Anbefalinger

Gule vine

Cremet & rank
Vine med en cremet mundfølelse og frisk bagvedliggende syre. Et aromabillede, der domineres af modne gyldne frugter og indslag fra fadlagring. Ofte vine i den høje kvalitetsklasse. Vinene serveres til cremede retter med fisk eller fjerkræ. Gule vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer Gule æbler, ananas, mango, modne ferskner, citronskal, æblekage, appelsiner, smør, yoghurt, nødder, brioche og vanilje.
Vinområder Bourgogne, Champagne, Oregon, New Zealand, Sydafrika, Washington og Norditalien.
Druer & typer Chardonnay (fadlagret), Albariño, Pinot gris og Chenin blanc (Sydafrika).

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer Pinot noir, Barbera, Grenache, Valpolicella og Sangiovese.