Champagne Marc Hebrart, Clos le Leon Millesime Premier Cru 2014 Magnum

3,999.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Champagne Marc Hebrart, Clos le Leon Millesime Premier Cru 2014 Magnum

Champagne Marc Hebrart, Clos le Leon Millesime Premier Cru 2014 Magnum

Om produktet

Champagne Marc Hebrart har hjemme i byen Mareuil-Sur Aÿ. Her besidder Marc sammen med sønnen Jean-Paul 14 hektar vinmarker.

På trods af Domainet's beskedne størrelse har flere af de internationale vinmedier fået øjnene op for Marc Hebrarts Champagner.

Det her er Marc Hebrarts flagskibs Champagne og blandt det ypperste domænet producerer. Chardonnay fra udvalgte plotte på Dizy med enestående terroir. 

Vinen vinificeres i tønder uden malolaktisk gæring. Derefter lagring på eget bundfald i 7 måneder efterfulgt af 6 års lagring inden aftapning og frigivelse. 

Den tidlige modning, terroiret og kvaliteten af druerne gør det her til en helt særlig champagne. Kan ligge mange år efter høståret før den vil toppe. 

Serveringsforslag

Aperitif
Fed fisk
Lys fisk
Skaldyr

Anbefalinger

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer Riesling, Sauvignon blanc, Albariño, Pinot grigio, Pinot blanc, Sylvaner, Grüner veltliner, Chenin blanc (loire) og Torrontes.

Gule vine

Cremet & rank
Vine med en cremet mundfølelse og frisk bagvedliggende syre. Et aromabillede, der domineres af modne gyldne frugter og indslag fra fadlagring. Ofte vine i den høje kvalitetsklasse. Vinene serveres til cremede retter med fisk eller fjerkræ. Gule vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer Gule æbler, ananas, mango, modne ferskner, citronskal, æblekage, appelsiner, smør, yoghurt, nødder, brioche og vanilje.
Vinområder Bourgogne, Champagne, Oregon, New Zealand, Sydafrika, Washington og Norditalien.
Druer & typer Chardonnay (fadlagret), Albariño, Pinot gris og Chenin blanc (Sydafrika).