4.0
af 4 anmeldelser

Cave de Tain, Vin de France Syrah

149.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.0
af 4 anmeldelser

Cave de Tain, Vin de France Syrah

4.0
af 4 anmeldelser

Cave de Tain, Vin de France Syrah

Krop Medium
Tannin Medium
Syre Medium
Stil Tør

Smagsnoter

Mørk frugt
Andre krydderier

Om produktet

I denne Vin de France sammensætter Cave de Tain Syrah fra det meste af Nordrhône som tilsammen giver et godt eksempel på, hvor godt Syrah smager i hænderne på eksperterne. Et levende billede af Nordrhône og den arketypiske Syrah sammensat på kryds og tværs fra både store og små appellationer langs Rhônefloden. Her er ikke skævet til konventioner men til ren velsmag.

Jordbunden varierer over sand, løss, kalk og granit - men druen er den samme. De forskellige plots vinificeres for sig - nogle på stål, andre på cement og igen nogle på gamle fade. Resultatet er en mørk og intens rødvin som er fyldt med brombær,violer og orientalske krydderier i duften - og vinen er i munden fyldig og kompleks med finkornede tanniner og en flot friskhed, der rammer frugten godt ind.

Smagsnoter

Mørk frugt
Andre krydderier

Fakta

Krop:
Medium
Lagring:
2-4
Tannin:
Medium
Stil:
Tør
Syre:
Medium
Smagsprofil:
Område:
Dyrkning:
Konventionel
Størrelse:
750 ml
Alkohol %:
13,00
Proptype:
Kork
Druer:
Syrah 100%
Serveres ved:
15-17°C

Serveringsforslag

Fjerkræ
Lyst kød
Mørkt kød
Simreretter
Stegeretter
Fuglevildt

Anmeldelser

4.0 af 4 anmeldelser
Når du åbner flasken og den har den rette temperatur får du en overraskelse. Den er frisk, lidt krydret og duften er himmelsk. Value for the money ingen tvivl.
Michael H.
1/21/2024

Anbefalinger

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer Pinot noir, Nebbiolo, Sangiovese, Tempranillo og Nerello mascalese.