Cave de Tain, Crozes-Hermitage Hauts de Fief 2019

319.00 kr.
customer-list-add
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Cave de Tain, Crozes-Hermitage Hauts de Fief 2019

Cave de Tain, Crozes-Hermitage Hauts de Fief 2019

Krop Fyldig
Tannin Høj
Syre Medium
Stil Tør

Smagsnoter

Mørk frugt
Andre krydderier

Om produktet

Pakket med masser af luksuriøs mørk frugt, peber og et understrøg af mentol og lakrids. Det er markant rødvin fra en varm årgang som viser Syrah, der spiller på alle strenge - i en åben og tilgængelig stil, som ikke kræver masser af år i kælderen - den er allerede en fornøjelse at drikke og kan klare kraftige og intense kødretter. Server ved 17-19°C i store rødvinsglas. Drik til braiseret oksekød med pebersauce.

Smagsnoter

Mørk frugt
Andre krydderier

Fakta

Tannin:
Høj
Stil:
Tør
Syre:
Medium
Krop:
Fyldig
Smagsprofil:
Område:
Underområde:
Crozes-Hermitage
Årgang:
2019
Størrelse:
750 ml
Dyrkning:
Konventionel
Alkohol %:
14,00
Proptype:
Kork
Druer:
Syrah 100%
Serveres ved:
16-18°C
Serveres til:

Serveringsforslag

Mørkt kød

Anbefalinger

Brune vine

Kompleks & intens
Vine med stor intensitet, dybde og kompleksitet. Vinene har mange lag i deres aromabillede og en kombination af kraft og kompleksitet, der er opnået grundet alder eller lagringstid på fade. Server til kraftige retter med oksekød, lam eller svin. Brune vine kommer fra hele verden og er ofte de ypperste, som vinproducenterne kan præstere. Brune hedvine gør sig godt til ostebordet eller kraftige desserter.
Aromaer Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, peber, tobak, kaffe, skovbund, stald, blod, røg, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien og Californien.
Druer & typer Syrah, Cabernet sauvignon, Merlot, Cabernet franc og Tempranillo.

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer Pinot noir, Nebbiolo, Sangiovese, Tempranillo og Nerello mascalese.