Castello di Meleto, Chianti Classico Borgaio 2021 Øko

Spar 17%
Ved 6 stk. 119.95 kr.
Ved 1 stk. 144.95 kr.
customer-list-add
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Castello di Meleto, Chianti Classico Borgaio 2021 Øko

category label Nyhed
category label Øko
P O I N T
91
James Suckling

Castello di Meleto, Chianti Classico Borgaio 2021 Øko

Vores vurdering

Chianti Classico Borgaio er en hyldest til glædesskabende hverdagsvin og det til en pris, der hører hverdagen til.

Om produktet

Castello di Meleto har forlængst taget opgøret med tidligere tiders produktion af bulk. Nu gælder det kvalitet. Alligevel hylder man med Chianti Classico Borgaio landsbyens hverdagsvin - en vin til at skabe glæde. Men gudskelov behøver glæde hverken at koste en bondegård eller at være på bekostning af kvaliteten.

Chianti Classico Borgaio er lavet på druer (90% Sangiovese og 10% Merlot) fra markerne Meleto, Moci, Casi og Poggiarso; alle fra højtbeliggende Gaiole og alle håndplukket for selekteringens skyld. I kælderen anvender Meleto store slavonske egetræsfade, sådan som man traditionelt har gjort det i Chianti Classico.

Castello di Meletos Chianti Classico Borgaio kan man roligt gøre til sin hverdagsvin, for sådan er den tænkt. Og til denne favorable pris giver det så meget mening.

Serveringsforslag

Fjerkræ
Lyst kød
Pasta & Pizza

Anbefalinger

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer Pinot noir, Nebbiolo, Sangiovese, Tempranillo og Nerello mascalese.