Caiarossa, Pergolaia 2018

279.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Caiarossa, Pergolaia 2018

Caiarossa, Pergolaia 2018

Krop Fyldig
Tannin Medium
Syre Høj
Stil Tør

Smagsnoter

Rød frugt
Mørk frugt
Parfumeret
Andre krydderier
Fad

Om produktet

I Pergolaia får du klassisk Toscana med et twist. Det er intens Sangiovese som vi kan lide det, med masser af rød frugt og krydderier - og samtidigt har vinen et ekstra lag fra både Merlot og Cabernet Franc, som giver masser af dybde og karakter. Kombinationen af Toscana og en lille smule Bordeaux klæder en vin som Pergolaia, som veksler mellem sort og rød frugt, som pakkes flot ind i krydderier og blød struktur - og her er hint af både chokolade vanilje og lidt citrusskal, sammen med præget fra gamle fade. 2018 Pergolaia er fantastisk og balanceret allerede nu. Lagrer 12-14 måneder i brugte 500-liters fade, efterfulgt af 10 måneder på en blanding af store kar og cement. Server ved 14-16°C i store rødvinsglas. Drik til grillet svinekød eller din bedste ragout.

Smagsnoter

Rød frugt
Mørk frugt
Parfumeret
Andre krydderier
Fad

Fakta

Krop:
Fyldig
Tannin:
Medium
Stil:
Tør
Syre:
Høj
Smagsprofil:
Område:
Årgang:
2018
Størrelse:
750 ml
Alkohol %:
13,00
Proptype:
Kork
Serveres ved:
16-18°C

Serveringsforslag

Lyst kød
Mild ost
Pasta & Pizza
Risotto
Svinekød

Anbefalinger

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer Pinot noir, Nebbiolo, Sangiovese, Tempranillo og Nerello mascalese.