5.0
af 2 anmeldelser

Bertani, Recioto della Valpolicella Valpantena 2019

199.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
5.0
af 2 anmeldelser

Bertani, Recioto della Valpolicella Valpantena 2019

5.0
af 2 anmeldelser

Bertani, Recioto della Valpolicella Valpantena 2019

Vores vurdering

Corvina og Rondinella druerne til Bertanis Recioto kommer udelukkende fra nogle af de bedste marker i Valpantena bakkerne nord for Verona. Lavet på de mindste drueklaser og ofte kun "skulderen" af drueklaserne, der har været udsat for mest sol og dermed det største sukkerindhold.

Om produktet

Corvina og Rondinella druerne til Bertanis Recioto kommer udelukkende fra nogle af de bedste marker i Valpantena bakkerne nord for Verona. Lavet på de mindste drueklaser og ofte kun "skulderen" af drueklaserne, der har været udsat for mest sol og dermed det største sukkerindhold.

Druerne tørres i 150 dage. Herefter sorteres druerne igen inden gæring i cementtanke. Vinen lagrer 12 måneder i store fade af kirsebærtræ. Meget dyb violet farve. Overdådig aroma med nuancer af bl.a. blomme, kirsebær, hindbær, krydderier, vanilje og kakao. Smagen har en fornem balance, hvor sødmen ikke tager overhånd.

Her er frisk mørkerød frugt, chokolade, blomme, krydderier og lakrids. Fornem vin til især desserter med chokolade, risalamande med kirsebærsovs og ikke mindst oste som f.eks. gorgonzola, parmesan, gouda og lagret cheddar. Vi anbefaler servering ved 9-10 grader og vinen kan gemmes op til 15 år fra høståret.

Serveringsforslag

Søde desserter
Kraftig ost

Anmeldelser

5.0 af 2 anmeldelser
Fin, dyb og raffineret Recioto - passer perfekt til chokolade-desserter!
Louise B.
12/28/2023

Anbefalinger

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer Pinot noir, Barbera, Grenache, Valpolicella og Sangiovese.