3.7
af 6 anmeldelser

Abbaye Sylva Plana, Faugères La Closeraie 2021

169.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
3.7
af 6 anmeldelser

Abbaye Sylva Plana, Faugères La Closeraie 2021

category label Øko
3.7
af 6 anmeldelser

Abbaye Sylva Plana, Faugères La Closeraie 2021

Vores vurdering

Vidunderlig økologisk Faugères fra Sylva Plana, som oser langt væk af sydfransk charme. Bakkeskråningerne her ligger tilbagetrukket fra Middelhavet og er det perfekte klima for de klassisk Rhône-druer, som i et afstemt blend giver en saftig, fyldig og krydret rødvin i en flot og koncentreret stil. 

Om produktet

La Closeraie er produceret på økologisk dyrkede druer fra én enkelt mark beliggende lige bag vingården. De økologiske druer håndhøstes, hvorefter de presses nænsomt for at bibeholde så meget frugtighed som muligt. herefter hviler vinen på ståltank, inden den aftappes på flasker. Meningen er at lave en vin med renhed, hvor det er essensen af druerne og ikke lagringen, der får lov at stråle.

Resultatet er en vin, der besidder en åbenhed, friskhed og mineralsk dybde, der gør den utroligt balanceret og intens. Vinen har en vidunderlig bredde i aromaerne med saftige brombær og blåbær som omdrejningspunktet. Smagsoplevelsen suppleres af en frisk, ren syre, mediumkraftige tanniner og en lang, lækker eftersmag. Prøv den til sommerens grillretter - f.eks. rosmarinmarinerede lammekoteletter med kryddersmør og nye danske kartofler.

Serveringsforslag

Bøf på grillen
Mørkt kød
Simreretter
Vildt

Anmeldelser

3.7 af 6 anmeldelser
For sød og syrefattig.
Preben N.
4/25/2024
Udemærket. Dog lidt ung i smagen.
Rune B.
12/26/2023
God
Ole H.
12/9/2023
Vis flere

Anbefalinger

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer Pinot noir, Nebbiolo, Sangiovese, Tempranillo og Nerello mascalese.