Vollereaux, Champagne Blanc de Blancs Brut

Spar op til 17%
Ved 6 stk. 299.95 kr.
Ved 1 stk. 359.95 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Vollereaux, Champagne Blanc de Blancs Brut

category label Nyhed

Vollereaux, Champagne Blanc de Blancs Brut

Vores vurdering

Fremragende Blanc de Blanc Champagne med fine små bløde bobler. Delikate rene citrusfriske noter der udvikler sig i glasset til en rund cremet smag med flot mineralsk eftersmag.

Om produktet

Champagne Vollereaux Blanc de Blancs Brut er skabt med omhu og ekspertise af Vollereaux-familien, der har været vinproducenter i 6. generationer.

Fremstillet udelukkende af de fineste Chardonnay-druer, der giver den en forfriskende og elegant karakter. Smagssansen bliver mødt med delikate nuancer af citrusfrugter og grønne æbler, der balanceres af subtile noter af brioche og ristet brød. Den fine mousse og cremede tekstur fortryller ganen og efterlader en behagelig, langvarig eftersmag.

Vollereaux Blanc de Blancs Brut er den  ideelle ledsager til skaldyr eller som en fornem aperitif. Uanset lejligheden vil denne champagne være et strålende valg.

Serveringsforslag

Aperitif
Fed fisk
Lys fisk
Skaldyr

Anbefalinger

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer Riesling, Sauvignon blanc, Albariño, Pinot grigio, Pinot blanc, Sylvaner, Grüner veltliner, Chenin blanc (loire) og Torrontes.

Gule vine

Cremet & rank
Vine med en cremet mundfølelse og frisk bagvedliggende syre. Et aromabillede, der domineres af modne gyldne frugter og indslag fra fadlagring. Ofte vine i den høje kvalitetsklasse. Vinene serveres til cremede retter med fisk eller fjerkræ. Gule vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer Gule æbler, ananas, mango, modne ferskner, citronskal, æblekage, appelsiner, smør, yoghurt, nødder, brioche og vanilje.
Vinområder Bourgogne, Champagne, Oregon, New Zealand, Sydafrika, Washington og Norditalien.
Druer & typer Chardonnay (fadlagret), Albariño, Pinot gris og Chenin blanc (Sydafrika).