5.0
af 1 anmeldelser

Sibiliana, Roceno Syrah 2023

89.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
5.0
af 1 anmeldelser

Sibiliana, Roceno Syrah 2023

5.0
af 1 anmeldelser

Sibiliana, Roceno Syrah 2023

Krop Fyldig
Tannin Medium
Syre Lav
Stil Frugtig

Smagsnoter

Mørk frugt
Andre krydderier

Om produktet

Modne hindbær, mørke kirsebær og små mørke blomster dominerer vinen, som er pakket pænt ind i lidt lette krydrede pebernoter. Det smager af Syrah, men det smager også af lange varme somre på Sicilien. Kraftig og fyldig rødvin, som med et hint af vanilje er nem at drikke og let at forstå. Server ved 14-17°C i almindelige rødvinsglas. Drik til en god gryderet med varme krydderier.

Smagsnoter

Mørk frugt
Andre krydderier

Fakta

Tannin:
Medium
Stil:
Frugtig
Syre:
Lav
Krop:
Fyldig
Smagsprofil:
Område:
Årgang:
2023
Dyrkning:
Konventionel
Størrelse:
750 ml
Alkohol %:
13,00
Proptype:
Kork
Druer:
Syrah 100%
Serveres ved:
15-17°C

Serveringsforslag

Lyst kød
Mørkt kød

Anmeldelser

5.0 af 1 anmeldelser

Anbefalinger

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer Cabernet sauvignon, Merlot, Tempranillo, Syrah, Grenache, Primitivo/Zinfandel, Negroamaro, Carmenere og Malbec.

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer Pinot noir, Nebbiolo, Sangiovese, Tempranillo og Nerello mascalese.