Om produktet
Dyb karmoisinrød til mørkerød farve. En rig, men alligevel elegant aroma, med dyb mørk blomme og bagte kirsebær. Efterhånden bygges noter af muskatnød, chokolade og kaffe. Lagdelt og kompleks, hvor teksturen først er silkeblød og højtpoleret. Tannin-intensiteten stiger og giver faste og meget fine tanniner. Subtile antydninger af tørret figen og kakaobønne tilføjer interesse til de krydrede noter fra duften. Saftig, intens syre øger frugtens livlighed på ganen og forenes med tanninerne for at skabe en solid struktureret afslutning.
Lavet ved at vælge de bedste tønder fra de bedste parceller med Shiraz. Druerne blev afstilket og knust, og gæringen fandt sted i åbne karmed to gange dagligt omrøring. Temperaturen blev holdt lav, mellem 20 og 24˚C, for at bevare frugtens elegance og renhed, mens 10 dage på skallerne udviklede en intens vævet tannin-struktur. Modnet på 100% nye franske egetræsfade i 18 måneder. Vinen er aftappet uden klaring eller filtrering.