Jacques Copin, Cuvee Tradition Brut Magnum

999.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Jacques Copin, Cuvee Tradition Brut Magnum

Jacques Copin, Cuvee Tradition Brut Magnum

Vores vurdering

Den store mængde Pinot Meunier får Copins Tradition Brut til at fremstå moden med masser af dybde. Dette er en speciel egenskab som Meunier har og derfor anvendes den ofte i NV. Champagner. Stilen læner sig en smule op af Bollingers. Er du til denne stil med masser af autolytiske nuancer (Ristet brød og bagerbutik) så er det lige noget for dig.

Om produktet

Champagne kan altså bare noget. Det løfter lige stemningen en ekstra tak, og når det samtidig er så stor en fornøjelse at drikke, som det er tilfældet med Copin Tradition Brut, så er det svært ikke at have en flaske liggende på køl, til at fejre de små sejre i hverdagen. Og med Copin, er det heller ikke prisen, der skal holde dig tilbage. Lavet udelukkende på blå druer med 90% pinot meunier, som giver masser af underspillet dybde sammen med moden frugt og mandel i duft og smag. Fin mousse og en afdæmpet eftersmag. 8 g/l dossage efterlader et tørt, men alligevel frugtigt indtryk . Server ved 6-8°C i almindelige Champagneglas. Drik som et flot glas til snacks og skaldyr.

Serveringsforslag

Aperitif
Lys fisk
Skaldyr

Anbefalinger

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer Riesling, Sauvignon blanc, Albariño, Pinot grigio, Pinot blanc, Sylvaner, Grüner veltliner, Chenin blanc (loire) og Torrontes.

Gule vine

Cremet & rank
Vine med en cremet mundfølelse og frisk bagvedliggende syre. Et aromabillede, der domineres af modne gyldne frugter og indslag fra fadlagring. Ofte vine i den høje kvalitetsklasse. Vinene serveres til cremede retter med fisk eller fjerkræ. Gule vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer Gule æbler, ananas, mango, modne ferskner, citronskal, æblekage, appelsiner, smør, yoghurt, nødder, brioche og vanilje.
Vinområder Bourgogne, Champagne, Oregon, New Zealand, Sydafrika, Washington og Norditalien.
Druer & typer Chardonnay (fadlagret), Albariño, Pinot gris og Chenin blanc (Sydafrika).