Comando G, La Bruja de Rozas 2022

299.00 kr.
customer-list-add
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Comando G, La Bruja de Rozas 2022

Comando G, La Bruja de Rozas 2022

Om produktet

100% Grenache fra 60 år gamle vinstokke dyrket i 900 meters højde ved Rozas de Puerto Real. Alt foregår ved håndkraft, er dyrket biodynamisk og i kælderen gæret på det naturlige gær i store gamle egetræsfade. Vinen hverken stabiliseres eller filtreres inden flaskning med minimalt brug af SO2. 

Helt transparent lys rød farve og duften skuffer ikke med en charmerende duft af lyse røde bær, asiatiske krydderier, urter og lavendel. Smagen er klassisk Grenache med krydret frugt, lakrids og de fineste tanniner. Imponerende kølig, mineralsk og saftig i eftersmagen. Dette er essensen af simpel, ren og saftig Grenache - som hvis man dyrkede Grenache i Chambolle-Musigny! Vi anbefaler at servere vinen ved 14-15 grader i Bourgogneglas og det vil være et fornemt match til f.eks. grillet gris og kalvekød, gerne med masser af timian og rosmarin.

Serveringsforslag

Lyst kød
Mørkt kød
Kraftig ost

Anbefalinger

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer Pinot noir, Barbera, Grenache, Valpolicella og Sangiovese.

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer Pinot noir, Nebbiolo, Sangiovese, Tempranillo og Nerello mascalese.