Gosset Champagne

10 varer

Anbefalinger

Viser: 10 varer
Min butik:
Gosset Brut Excellence 75cl
335.00 kr.
Udsolgt
Denne er ikke på lager i øjeblikket. Få besked når den er her igen
Bland 6 - Spar 10%
Gosset Brut Grande Reserve 75cl
449.00 kr.
Udsolgt
Denne er ikke på lager i øjeblikket. Få besked når den er her igen
Bland 6 - Spar 10%
Gosset Brut Grand Rose 75cl
525.00 kr.
Udsolgt
Denne er ikke på lager i øjeblikket. Få besked når den er her igen
Bland 6 - Spar 10%
P O I N T
95
Decanter
P O I N T
93
Wine Spectator
Gosset, Grand Blanc de Blancs
579.00 kr.
Udsolgt
Denne er ikke på lager i øjeblikket. Få besked når den er her igen
Bland 6 - Spar 10%
Gosset Grand Millesime 2015
625.00 kr.
Udsolgt
Denne er ikke på lager i øjeblikket. Få besked når den er her igen
Bland 6 - Spar 10%
P O I N T
93
Wine Spectator
P O I N T
93
Wine Advocate
Gosset, 12 Ans de Cave
749.00 kr.
Udsolgt
Denne er ikke på lager i øjeblikket. Få besked når den er her igen
Bland 6 - Spar 10%
Gosset, Blanc de Meunier
Gosset, Blanc de Meunier
759.00 kr.
Udsolgt
Denne er ikke på lager i øjeblikket. Få besked når den er her igen
Bland 6 - Spar 10%
Gosset, Celebris Blanc de Blanc
Gosset, Celebris Blanc de Blanc
1,045.00 kr.
Udsolgt
Denne er ikke på lager i øjeblikket. Få besked når den er her igen
Bland 6 - Spar 10%
Gosset Brut Grande Reserve Magnum 150cl
Gosset Brut Grande Reserve Magnum 150cl
1,099.00 kr.
Udsolgt
Denne er ikke på lager i øjeblikket. Få besked når den er her igen
Bland 6 - Spar 10%
Gosset, Celebris Vintage Extra Brut 2008
Gosset, Celebris Vintage Extra Brut 2008
1,299.00 kr.
Udsolgt
Denne er ikke på lager i øjeblikket. Få besked når den er her igen

Gosset er det ældste vinhus i Champagne.

I 1584 producerede Pierre Gosset stille, hovedsagelig røde vine. Vine fra Aÿ var dengang en af kun to, der fandt vej til de franske kongers bord. I det 1800 århundrede begyndte vinen om Aÿ at boble, og Gosset fulgte med og lavede deres første Champagne. Hos Gosset sker en del af processen på træfade til de bedre cuvéer. Man tillader ikke malolaktisk fermentation for at bevare den fine malolaktiske syre som holder på den naturlige frugtige aroma. Alt arbejde i kælderen er gjort ved hånd kraft tro mod de gamle traditioner. Gosset er vokset langsomt og bliver i dag eksporteret til mere end 40 lande, og serveres på de bedste restauranter i Verden, blandt andet på El Bulli i Spanien, Verdens bedste restaurant.