5.0
af 1 anmeldelser

Champagne Marc Hebrart, Blanc de Blancs Premier Cru

479.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
5.0
af 1 anmeldelser

Champagne Marc Hebrart, Blanc de Blancs Premier Cru

5.0
af 1 anmeldelser

Champagne Marc Hebrart, Blanc de Blancs Premier Cru

Om produktet

Marc Hebrart har hjemme i byen Mareuil-Sur Aÿ. Her besidder Marc sammen med sønnen Jean-Paul 14 hektar vinmarker.

På trods af Domainet's beskedne størrelse har flere af de internationale vinmedier fået øjnene op for Marc Hebrarts Champagner.

På de blidt sydvendte skråninger af Mareuil over Clos des Goisses får Chardonnay en kødfuld generøsitet. Champagne Marc Hebrart præsenterer et mesterligt udformet bud på dette i en Blanc de Blancs i en lys, bleg halm nuance, der varsler dens elegante friskhed.

En kerne af mirabelle blomme og hvid fersken er accentueret med skal af grapefrugt og citron sorbet i en tilgængelig og saftig stil med generøs krydderikompleksitet og moden frugt persistens. Mareuils saltmineralitet opretholder friskhed i finishen, forstærket strategisk af et velplaceret strejf af strukturen fra Chouilly/Oiry.

Serveringsforslag

Aperitif
Lys fisk
Skaldyr

Anmeldelser

5.0 af 1 anmeldelser

Anbefalinger

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer Riesling, Sauvignon blanc, Albariño, Pinot grigio, Pinot blanc, Sylvaner, Grüner veltliner, Chenin blanc (loire) og Torrontes.

Gule vine

Cremet & rank
Vine med en cremet mundfølelse og frisk bagvedliggende syre. Et aromabillede, der domineres af modne gyldne frugter og indslag fra fadlagring. Ofte vine i den høje kvalitetsklasse. Vinene serveres til cremede retter med fisk eller fjerkræ. Gule vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer Gule æbler, ananas, mango, modne ferskner, citronskal, æblekage, appelsiner, smør, yoghurt, nødder, brioche og vanilje.
Vinområder Bourgogne, Champagne, Oregon, New Zealand, Sydafrika, Washington og Norditalien.
Druer & typer Chardonnay (fadlagret), Albariño, Pinot gris og Chenin blanc (Sydafrika).