4.0
af 1 anmeldelser

Braida, Bricco della Bigotta, Barbera d'Asti 2009

549.00 kr.
customer-list-add
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.0
af 1 anmeldelser

Braida, Bricco della Bigotta, Barbera d'Asti 2009

4.0
af 1 anmeldelser

Braida, Bricco della Bigotta, Barbera d'Asti 2009

Vores vurdering

Braida Bricco della Bigotta Barbera d’Asti 2009 er en kompleks og dyb rødvin fra Piemonte med noter af mørke bær, kirsebær og en let krydret undertone. En elegant vinoplevelse med lagringspotentiale.

Om produktet

Braida Bricco della Bigotta Barbera d’Asti 2009 er en udsøgt Barbera fra Piemonte, der demonstrerer druens fulde potentiale i hænderne på vinhuset Braida. Årgang 2009 præsenterer en moden og intens aroma med nuancer af mørke bær, kirsebær, violer og lette krydderier som kanel og vanilje, der stammer fra dens lagring på egetræsfade. Smagen er fyldig og rund med en dybde, som balanceres af Barberas karakteristiske friske syre, hvilket gør vinen både elegant og vedvarende i eftersmagen. Bricco della Bigotta er velegnet til kraftige kødretter, modne oste og vildt, og vinen har et flot lagringspotentiale, hvor dens komplekse nuancer vil udvikle sig yderligere over tid. Braida Bricco della Bigotta Barbera d’Asti 2009 er en vinoplevelse, der indfanger Piemontes traditionsrige vinproduktion på bedste vis.

Serveringsforslag

Mørkt kød
Kraftig ost
Mild ost
Vildt

Anmeldelser

4.0 af 1 anmeldelser

Anbefalinger

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer Pinot noir, Barbera, Grenache, Valpolicella og Sangiovese.