Om produktet
En lækker meget frisk og saftig vin med fokus på moden rød frugt og en anelse ristede og mineralske toner i duften. Smagen er frisk med velsmag og struktur bakket op af en god syre og modne tanniner - og en lang finish.
Vinen er lavet på 96% Monastrell tilføjet andre mindre kendte sorter (Blanquilla, Moravia Agria, Rojal). Druerne kommer fra to højt placerede marker, La Muela og El Cenajo ved byen Fuente Álamo, der ligger 850-9000 meter over havet i regionen Murcia, lige syd for Alicante.
La Servil er en blanding af to unikke parceller med forskellige jordbundsforhold, gamle præ-phylloxera vinstokke og en blanding af forskellige sorter. Høsten foregår i hånden, druerne gærer i konisk-formede trætanke og vinen lagrer videre i 12 måneder i en kombination af 5.000-liters store fourdre og brugte 500-liters tønder. Vinen tappes uden filtrering eller klaring.