Om produktet
Aglaea er lavet på Nerello Mascalese druer som dyrkes i ca. 750 meters højde på nordsiden af den aktive Etna vulkan på sicilien. Her trives den lokale Nerelle Mascalese som med sin drue typicitet og sin evne til at afspejle det terroir den vokser i, opnår en lethed og elegance som kan lede tankerne hen på den elegance vi også finder i det bedste vine fra Bourgogne.
Aglaea vinene produceres af den danske winemaker og ejer, Anne-Louise Mikkelsen som af omveje, både over Bourgogne, connecticut USA og Toscana, nu er endt på Etna.
"Aglaea" er en livlig og frisk vin med en elegant, let krop, der byder på en saftig karakter og en vibrerende syre. Duften domineres af friske røde frugter som hindbær, ribs og vilde jordbær, ledsaget af subtile vegetale nuancer. Smagen er sprød, rank og forfriskende.
Denne vin er et ideelt match til salater, fjerkræ, svinekød og pastaretter, men den kan også nydes med fiskeretter, især hvis de serveres med en smagfuld sauce eller fyldig garniture.