4 Kilos, 12 Volts 2021 Øko

Spar 38%
Ved 6 stk. 179.00 kr.
Ved 1 stk. 290.00 kr.
customer-list-add
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

4 Kilos, 12 Volts 2021 Øko

category label Øko

4 Kilos, 12 Volts 2021 Øko

Vores vurdering

93+ Robert Parker The Wine Advocate (årgang 2021)
"The 2021 12 Volts, from a cooler year without major issue in the vineyard, has a similar blend as the other years, approximately 60% Callet, 30% Syrah and the remaining 10% Mantonegro and Fogoneu. It's clean, clear, bright, fresh and floral, with moderate alcohol, 12%, fine tannins and great purity and a chalky sensation in the finish. 50,000 bottles produced."

Om produktet

Druerne til 12 Volts leveres af små, lokale vinbønder fra både den nordlige og sydlige del af Mallorca. Vinbønderne arbejder alle ud fra en stor respekt for det lokale klima og miljø, og vinen er i dag økologisk certificeret. 12 Volts' kilde til succes starter her i 2018 med 60% Callet og Fogoneu, 20% Syrah, 10% Cabernet Sauvignon og 10% Merlot.

Efter maceration og gæring på ståltanke lagres vinen 9 måneder på en blanding af store og små fade i højeste kvalitet. I glasset står vinen med en intens og moden rød farve. Den elegante aroma byder først og fremmest på en blanding af mørke bær, ribs, flint, kornmark og anis, som først til sidst får en diskret og fin håndsrækning fra de let ristede fad-noter.

På tungen rammes man af en fantastisk kompakt men samtidig ren frugt. Den cremede tekstur holdes hele tiden i flot balance af en elegant syre og spidsfindig mineralitet. Vinene fra 4Kilos får Mallorcas bedste anmeldelser og udviser en elegance ud over det sædvanlige.

Sæt den gerne til braiseret eller langtidsstegt svinekød eller kalvesteg med nye kartofler, hvis ikke den står på vegetariske gryderetter med masser af svampe, rodfrugter, hvidløg og krydderurter fra Middelhavsområdet. Vi anbefaler servering ved 14-16 grader.

Serveringsforslag

Lyst kød
Simreretter
Stegeretter

Anbefalinger

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer Pinot noir, Nebbiolo, Sangiovese, Tempranillo og Nerello mascalese.