Frederiksdal Kirsebærvin

5 varer

Anbefalinger

Viser: 5 varer
Min butik:
Frederiksdal Kirsebærvin 2019 18,7 cl.
Frederiksdal Kirsebærvin 2019 18,7 cl.
69.00 kr.
customer-list-add
På lager online (4 stk)
- Levering 1-2 dage
Frederiksdal, RØD Sparkling
Frederiksdal, RØD Sparkling
199.00 kr.
customer-list-add
På lager online (2 stk)
- Levering 1-2 dage
Frederiksdal Sur Lie
Frederiksdal Sur Lie
199.00 kr.
customer-list-add
På lager online (1 stk)
- Levering 1-2 dage
Frederiksdal, Likør No. 1
Frederiksdal, Likør No. 1
289.00 kr.
customer-list-add
På lager online (4 stk)
- Levering 1-2 dage
Frederiksdal, Likør No. 1 20 cl.
Frederiksdal, Likør No. 1 20 cl.
119.00 kr.
Udsolgt
Denne er ikke på lager i øjeblikket. Få besked når den er her igen

Verdens bedste vin på kirsebær. Det var målet, da Frederiksdal  i 2006 begyndte at eksperimentere med de sorte bær fra godsets kirsebærplantager og nyfortolke kirsebærvinen. 
Frederiksdal Kirsebærvin er fremstillet på det unikke danske Stevnsbær, der af frugtforskere bliver kaldt ”Nordens drue”. Stevnsbærret er verdensberømt, men alle er enige om, at smagen bliver allerbedst langs kysterne i Syddanmark. 
Og Frederiksdal ligger netop på Lollands vestligste spids, lige ud til Langelandsbæltet - et af de luneste områder i Danmark. Desuden har de masser af sol, der tilmed bliver reflekteret i havet – alt i alt et perfekt klima til kirsebær. 
Modtagelsen af Frederiksdals opdaterede kirsebærvin og øvrige produkter har været overvældende positiv blandt vinanmeldere og gastronomer. Og de forhandles ikke alene i Danmark, men eksporteres også til en række lande i Europa og Asien. 

Personerne bag Frederiksdal:
Harald Krabbe er godsejer på Frederiksdal og agrar-økonom. Efterfølgende tog han til Afrika, hvor han lærte, hvor værdifuld en sund flora i jorden er. 
Jan Friis-Mikkelsen er restauratør på Tinggården ved Helsinge. Jan har udgivet flere kogebøger, var medvært i TV-køkkenet med Claus Meyer og dommer i Den Store Bagedyst på DR1.
Morten Brink Iwersen er journalist og arbejder på DR Nyheder. Han er vinbogsforfatter og har anmeldt vin, restauranter og cafeer på henholdsvis 24timer, Nyhedsavisen og Politiken.

I 2010 modtog Frederiksdal Gods prisen som ÅRETS FRUGTAVLER af Gartnerirådgivningen.
I 2012 modtog Frederiksdal Kirsebærvin HÆDERSDIPLOMET fra DET DANSKE GASTRONOMISKE AKADEMI for ”det fremragende initiativ: at give det fornemme surkirsebær en ny tilværelse og at genskabe begrebet kirsebærvin” som ”værende i verdensklasse”.
I 2013 modtog Frederiksdal Kirsebærvin prisen ÅRETS VIN på DANISH INTERNATIONAL FOOD CONTEST.