Bodegas Gormaz

7 varer

Anbefalinger

Viser: 7 varer
Min butik:
Spar
20%
Bodegas Gormaz, 12 Linajes Reserva 2016
Bodegas Gormaz, 12 Linajes Reserva 2016
199.00 kr.
Før 249.00 kr.
Udsolgt
Denne er ikke på lager i øjeblikket. Få besked når den er her igen
Bodegas Gormaz, Viña Gormaz Joven 2019
Bodegas Gormaz, Viña Gormaz Joven 2019
99.00 kr.
Udsolgt
Denne er ikke på lager i øjeblikket. Få besked når den er her igen
Bodegas Gormaz, 12 Linajas Verdejo 2019
Bodegas Gormaz, 12 Linajas Verdejo 2019
109.00 kr.
Udsolgt
Denne er ikke på lager i øjeblikket. Få besked når den er her igen
Bodegas Gormaz, Viña Gormaz Roble 2019
Bodegas Gormaz, Viña Gormaz Roble 2019
129.00 kr.
Udsolgt
Denne er ikke på lager i øjeblikket. Få besked når den er her igen
Bodegas Gormaz, Viña Gormaz Crianza 2016
Bodegas Gormaz, Viña Gormaz Crianza 2016
149.00 kr.
Udsolgt
Denne er ikke på lager i øjeblikket. Få besked når den er her igen
Bodegas Gormaz, 12 Linajes Gran Vino de Rueda 2020
Bodegas Gormaz, 12 Linajes Gran Vino de Rueda 2020
169.00 kr.
Udsolgt
Denne er ikke på lager i øjeblikket. Få besked når den er her igen
Bodegas Gormaz, 12 Linajes Crianza 2017
Bodegas Gormaz, 12 Linajes Crianza 2017
189.00 kr.
Udsolgt
Denne er ikke på lager i øjeblikket. Få besked når den er her igen

Bodegas Gormaz blev etableret i 1972 og regnes blandt pionererne i Ribera del Duero.

Bodegas Gormaz var én blandt de dengang kun 12 registrerede vingårde, som banede vejen for den officielle appellation i 1982. Siden har Ribera del Duero været i rivende udvikling, og antallet af vingårde er mangedoblet til nu mere end 250, som rivaliserer med Rioja om at være Spaniens førende. Nabodistriktet, Rueda, regnes blandt toppen af spanske hvidvine. Her er det Verdejo-druen, der er stjernen.

Bodegas Gormaz producerer sine hvidvine fra Rueda på Bodegas GarciGrande, som råder over 79 hektar vinmarker, som er veldrænede, stenholdige og rige i calcium og magnesium.

Målet for den kvindelige vinmager siden 1999, Maria José Garcia, er at skabe vine af den højeste kvalitet baseret på en fortolkning af terroir’et.

Hun arbejder ud fra tre hovedteser:

1. At fremavle de bedst mulige druer med udgangspunkt i den enkelte parcels mikroklima, jordbund og vinstokkenes alder

2. At benytte moderne teknologi, men med afsæt i områdets traditioner

3. At få det optimale udtryk og personlighed frem i vinene.