4.7
af 7 anmeldelser

Taylor's Vintage Port 2003

Spar 20%
795.00 kr.
Før 995.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.7
af 7 anmeldelser

Taylor's Vintage Port 2003

P O I N T
100
Wine Advocate
4.7
af 7 anmeldelser

Taylor's Vintage Port 2003

Vores vurdering

Taylors Vintage Port 2003, der blev belønnet med 100 points af Robert Parker, er både klar til at blive drukket nu, men kan sagtens holde sig 10 år i kælderen.

Om produktet

Taylors Vintage Port 2003, der blev belønnet med 100 points af Robert Parker, er både klar til at blive drukket nu, men kan sagtens holde sig 10 år i kælderen.

Når du serverer den skal du huske, at vintage portvin har tilbragt lang tid i flasken, hvilket betyder at tanninerne og farven er polymeriseret og således blevet til bundfald. Derfor bør du først og fremmest lade vinen stå oprejst i 48 timer inden den skal drikkes. Dernæst er det en fordel at dekantere den 2-3 timer før servering. Slutteligt bør du sørge for at dele den med et selskab, som sætter pris på portvinens kunst og kan nyde den sammen med dig.

Eksterne anmeldelser

P O I N T
100
Wine Advocate

Anmeldelser

4.7 af 7 anmeldelser
En nydelse det er værd at gå efter en anden gang. 1000 kr. er i overkanten men når den kan købes med rabat kan den anbefales.
Lars T.
8/6/2022
Fantastisk portvin - kan nemt nydes nu eller gemmes år frem
Michael Eis -.
5/30/2022
Kan virkelig anbefales til en særlig lejlighed. En flaske juleaften var næsten for lidt. Godt at der ligger en ekstra flaske på lager.
Claus Haaning A.
5/21/2022

Anbefalinger

Brune vine

Kompleks & intens
Vine med stor intensitet, dybde og kompleksitet. Vinene har mange lag i deres aromabillede og en kombination af kraft og kompleksitet, der er opnået grundet alder eller lagringstid på fade. Server til kraftige retter med oksekød, lam eller svin. Brune vine kommer fra hele verden og er ofte de ypperste, som vinproducenterne kan præstere. Brune hedvine gør sig godt til ostebordet eller kraftige desserter.
Aromaer Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, peber, tobak, kaffe, skovbund, stald, blod, røg, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien og Californien.
Druer & typer Syrah, Cabernet sauvignon, Merlot, Cabernet franc og Tempranillo.

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer Cabernet sauvignon, Merlot, Tempranillo, Syrah, Grenache, Primitivo/Zinfandel, Negroamaro, Carmenere og Malbec.