Pierre Ferrand Cognac

6 varer

Anbefalinger

Viser: 6 varer
Min butik:
Spar
16%
Bland 3 - Spar 10%
Pierre Ferrand Cognac, Selection des Anges karaffel
1,599.00 kr.
Før 1,899.00 kr.
customer-list-add
På lager online
- Levering 1-2 dage
Bland 3 - Spar 10%
Pierre Ferrand Cognac, Ambre 1er Cru
499.00 kr.
customer-list-add
På lager online
- Levering 1-2 dage
Bland 3 - Spar 10%
Pierre Ferrand Cognac, 10 Generations
399.00 kr.
customer-list-add
På lager online
- Levering 1-2 dage
Bland 3 - Spar 10%
Pierre Ferrand Cognac, 1840 1er Cru
499.00 kr.
customer-list-add
På lager online
- Levering 1-2 dage
Bland 3 - Spar 10%
Pierre Ferrand Cognac, Reserve 1er Cru
699.00 kr.
customer-list-add
På lager online
- Levering 1-2 dage
Bland 3 - Spar 10%
Pierre Ferrand, Tasting kit 4 x10 cl.
499.00 kr.
Udsolgt
Denne er ikke på lager i øjeblikket. Få besked når den er her igen

Cognac Pierre Ferrand hører til blandt de allermest velrenommerede cognachuse. Pierre Ferrand er en af de få producenter der selv varetager hele cognacproduktionen fra dyrkning af druer på egne vinmarker, over traditionel destillering, til lagring og aftapning af slutproduktet. Den utrolig høje kvalitet
har karakter af kunsthåndværk og flottere eau de vie findes næppe.

Pierre Ferrand cognac har til huse på Chateau Bonbonnet midt i Grande Champagne klassifikationen, som er det bedste sted for dyrkning af druer til fremstilling af cognac. Omkring slottet ligger de grønne vinmarker, som udelukkende er beplantet med Ugni Blanc druer, i det smukke kalkhvide landskab.
Ugni Blanc druen er kendt for sit høje syreindhold og det er netop denne karakter der skal ti for at fremstille de allerbedste Cognacer.

Efter druerne er høstet i oktober måned og der er fremstillet en traditionel vin heraf, påbegyndes den destillationsproces der siden hen skal ende med at frembringe de fornemmeste cognacer. Cognacen destilleres på et lille nærtliggende destilleri i små mængder på traditionelle gamle kobber Alambiques. Herefter lagres cognacen på egetræsfade af Limousin eg i kølige og mørke fugtige kældre med jordstampede gulve. Hvert enkelt fad overvåges nøje og smagen vurderes løbende. Således holdes den højest mulige kvalitet og unikke individuelle karakter.