Om produktet
Caribisk rom har altid stået som noget
særligt og det til trods for, at sukkerrøret
som rommen laves af, ikke er nogen naturlig plante i Caribien. Sukkerrøret er bragt til området af Christoffer Columbus på hans anden rejse i 1493. Nogle af de første steder sukkerrøret blev plantet var Hispaniola, Cuba og Jamaica.
Sammen med de eksklusive 20 årige og 25 årige aftapninger af Santiago de Cuba, er det denne Superior 12 årig, der står for at tegne husets profil i manges hjerter.
Næse: Fyldig af sød, mørk kandis, nougat, sukkerrør og pikant krydret. Et hint af mint.
Smag: Kompleks rom med klassisk Cuba sødme kombineret med krydderier. En markant vellagret rom, hvor smagen giver ligesom en "peber" fornemmelse på tungen. Toner af mokka-chokolade.
Finish: Lang eftersmag af krydrede noter og rom sødmen nærmest trækker ned i tungen.
En rom der smager af mere.