En lang og tør vinter efterfulgt af en kølig sommer har givet balanceret og dyd frugt i Dourodalen - og hos Carvalhas har kvaliteten været god nok til at lave Vintage Port - i en elegant og stringent stil som har bedst af nogle år i kælderen. Carvalhas stil er mindre sød end mange af de engelske portvinshuse, og når du drikker vintageport fra vingården får du masser af klassisk portvinssmag kombineret med en friskere profil. Det er vin, som også sagtens kan drikkes til en kraftig hovedret med mørkt kød. 2019 er mørk of dyb med masser af elegante aromaer og finesse som vil udvikle sig i mange år.
Vine med stor intensitet, dybde og kompleksitet. Vinene har mange lag i deres aromabillede og en kombination af kraft og kompleksitet, der er opnået grundet alder eller lagringstid på fade. Server til kraftige retter med oksekød, lam eller svin. Brune vine kommer fra hele verden og er ofte de ypperste, som vinproducenterne kan præstere. Brune hedvine gør sig godt til ostebordet eller kraftige desserter.