Amager bryghus ligger i hjertet af Amager nemlig på en charmerende industrigrund i Tårnby. Bryggeriet er ikke i tvivl om, at de er landets suverænt sikreste bryggeri, da de har indrettet sig i et gammelt beskyttelsesrum. Lokalerne har også i en periode været anvendt som bibellager, hvorfor der hviler en ganske særlig stemning over stedet, der bedst kan beskrives som den andægtige ro, man finder i et belgisk klosterbryggeri.
Bag bryggeriet står de to venner og inkarnerede håndbryggere Morten Valentin Lundsbak og Jacob Storm, som siden har fået papir på deres evner ved at tage uddannelsen som diplombryggere på Skandinavisk Bryggerihøjskole.
bryggeriets ambition er at give alle ølelskere en god oplevelse – hver gang. Derfor bruger de kun udsøgte råvarer under brygningen – de gør ingen svinkeærinder med kunstige hjælpestoffer til at hjælpe processerne på vej. Desuden hverken pasteuriserer eller filtrerer de deres øl ud fra et bevidst valg om at bevare den bedst mulige smag og duft.
De lader øllet tage den tid, det skal bruge til at modne fuldt af på flasken, før de frigiver det. Denne proces betyder, at der kan forekomme et let og helt naturligt bundfald i flasken. Dette kan uden problemer drikkes, men vil man have en mere æstetisk øloplevelse, hældes øllet forsigtigt op uden bundfald og gerne med lidt højde fra flaske til glas, så man oplever den smukke skumkrone og får frigivet alle de behagelige duftnuancer i det velbryggede øl fra Amager.