Gut Hermannsberg, Blanc de Blancs Brut 2015

249.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Gut Hermannsberg, Blanc de Blancs Brut 2015

Gut Hermannsberg, Blanc de Blancs Brut 2015

Vores vurdering

Gut Hermannsberg Blanc de Blancs Brut 2015 er en udsøgt mousserende vin fra Tyskland, lavet på 100% Chardonnay. Den byder på elegance og raffinerede smagsnoter, perfekt til festlige lejligheder.

Om produktet

Gut Hermannsberg Blanc de Blancs Brut 2015 er en exceptionel mousserende vin fra det berømte Nahe-område i Tyskland, fremstillet af 100% Chardonnay-druer. Denne årgangsvin imponerer med sin strålende gyldne farve og fine, vedvarende bobler. Aromaerne er delikate og komplekse, med noter af grønne æbler, citrusfrugter og en subtil hint af brioche. På ganen er vinen frisk og livlig, med en perfekt balance mellem syre og frugt, samt en elegant mineralsk finish. Gut Hermannsberg Blanc de Blancs Brut 2015 er et fremragende valg til festlige lejligheder, som aperitif, eller til at ledsage skaldyr og lette fiskeretter. Denne vin er et must-have for alle, der sætter pris på kvalitetsmousserende vine med finesse og dybde.

Serveringsforslag

Aperitif
Lys fisk
Skaldyr

Anbefalinger

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer Riesling, Sauvignon blanc, Albariño, Pinot grigio, Pinot blanc, Sylvaner, Grüner veltliner, Chenin blanc (loire) og Torrontes.

Gule vine

Cremet & rank
Vine med en cremet mundfølelse og frisk bagvedliggende syre. Et aromabillede, der domineres af modne gyldne frugter og indslag fra fadlagring. Ofte vine i den høje kvalitetsklasse. Vinene serveres til cremede retter med fisk eller fjerkræ. Gule vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer Gule æbler, ananas, mango, modne ferskner, citronskal, æblekage, appelsiner, smør, yoghurt, nødder, brioche og vanilje.
Vinområder Bourgogne, Champagne, Oregon, New Zealand, Sydafrika, Washington og Norditalien.
Druer & typer Chardonnay (fadlagret), Albariño, Pinot gris og Chenin blanc (Sydafrika).