Om produktet
Midt i Nordatlanten ligger Færøerne, hvor de rene vande, stabile temperaturer og stærke strømme skaber de ideelle betingelser for laks. Her har menneskene gennem århundreder levet i harmoni med havet og skabt en stærk tradition for bæredygtigt fiskeri. Færøernes laks er kendt for sin høje kvalitet og naturlige smag. Denne FANGST-laks er lynstegt for at bevare sin saftighed og unikke smagsnuancer og derefter nænsomt konserveret i koldpresset rapsolie. Perfekt som en del af en let ret, på tapasbordet eller som et element i en gourmetoplevelse, der fejrer bæredygtighed og nordisk natur.
Species (Latin): Salmo Salar
Water: The Northeast Atlantic (FAO 27). Farmed at the Faroe Islands
Net weight/Nettovægt: 110g
Ingredients: Salmon (81%), cold pressed rapeseed oil* (18.1%), salt. *Organic
Ingredienser: Laks (81%), koldpresset rapsolie* (18,1%), salt. *Økologisk
Nutritional values per 100g/Næringsværdi pr. 100g
Energy/energi: 1059 kJ/255 kcal
Fat/fedt: 20g
of which saturated acids/heraf mættede fedtsyrer: 1,6g
Carbohydrates/Kulhydrater: 0,6g
of which sugars/heraf sukkerarter: 0g
Protein: 18g
Salt: 0,9g