Om produktet
Den lille fisk, brislingen, har gennem generationer været en fast del af den skandinaviske og baltiske kystkultur. Fanget i store mængder blev den nænsomt håndteret, røget og konserveret som en nordisk version af sardinen. Med denne variant af FANGST-brisling ønsker vi at genoplive denne stolte tradition og give fisken en ny plads på bordet som ‘The Nordic Sardine’. Røget med lyng og kamille fremhæver dens delikate smag og naturlige kvaliteter. Perfekt til et nordisk inspireret tapasbord, som topping på sprødt brød eller som en del af en moderne fiskeanretning.
Species (Latin): Sprattus sprattus
Water: Baltic Sea, FAO 27.III.d
Net weight/Nettovægt: 100g
Ingredients: Smoked sprats (70%), cold pressed rapeseed oil* (28.2%), salt, chamomile* (0,25%), heather* (0,1%)
Ingredienser: Røgede brislinger (70%), koldpresset rapsolie* (28,2%), salt, kamille* (0,25%), lyng* (0,1%)
Organic ingredients amount to 28.55% of the content. *Organic
Økologiske ingredienser udgør 28,55% af indholdet. *Økologisk
Nutritional values per 100g/Næringsværdi pr. 100g
Energy/energi: 1138 kJ/275 kcal
Fat/fedt: 25,6g
of which saturated acids/heraf mættede fedtsyrer: 4,5g
Carbohydrates/Kulhydrater: 0g
of which sugars/heraf sukkerarter: 0g
Protein: 11,2g
Salt: 1,4g