Champagne Marc Hebrart, Mes Favorites Vieilles Vignes Premier Cru

Spar 27% Udløber: 12/31/2024
399.00 kr.
Før 549.00 kr.
customer-list-add
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Champagne Marc Hebrart, Mes Favorites Vieilles Vignes Premier Cru

P O I N T
92
Wine Advocate

Champagne Marc Hebrart, Mes Favorites Vieilles Vignes Premier Cru

Om produktet

Champagne Marc Hebrart har hjemme i byen Mareuil-Sur Aÿ. Her besidder Marc sammen med sønnen Jean-Paul 14 hektar vinmarker.

På trods af Domainet's beskedne størrelse har flere af de internationale vinmedier fået øjnene op for Marc Hebrarts Champagner.

Mes Favorites er en ny cuvée fra Hébrart, der er værd at opsøge, produceret fra overdådige sydvendte marker i Mareuil-sur-Ay, som også bruges til hans Special Club-aftapning.

Mes Favorites viser sig meget godt og flyder fra glasset med aromaer af æbler, pærer, mandariner, hvide blomster, krydderier og wienerbrødscreme.

I smagen er den medium til fyldig, koncentreret og flot struktureret, frisk og tør og med al den charme, der definerer husets stil.

Serveringsforslag

Aperitif
Fed fisk
Lys fisk
Skaldyr

Eksterne anmeldelser

P O I N T
92
Wine Advocate

Anbefalinger

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer Riesling, Sauvignon blanc, Albariño, Pinot grigio, Pinot blanc, Sylvaner, Grüner veltliner, Chenin blanc (loire) og Torrontes.

Gule vine

Cremet & rank
Vine med en cremet mundfølelse og frisk bagvedliggende syre. Et aromabillede, der domineres af modne gyldne frugter og indslag fra fadlagring. Ofte vine i den høje kvalitetsklasse. Vinene serveres til cremede retter med fisk eller fjerkræ. Gule vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer Gule æbler, ananas, mango, modne ferskner, citronskal, æblekage, appelsiner, smør, yoghurt, nødder, brioche og vanilje.
Vinområder Bourgogne, Champagne, Oregon, New Zealand, Sydafrika, Washington og Norditalien.
Druer & typer Chardonnay (fadlagret), Albariño, Pinot gris og Chenin blanc (Sydafrika).