Albet i Noya, Cava Petit Albet i Noya Brut Reserva Øko

Spar 22%
Ved 6 stk. 109.00 kr.
Ved 1 stk. 140.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Albet i Noya, Cava Petit Albet i Noya Brut Reserva Øko

category label Øko

Albet i Noya, Cava Petit Albet i Noya Brut Reserva Øko

Vores vurdering

Frisk, ren og sprød Cava, der med sine fine raffinerede bobler er yderst charmerende. Kan både bruges som aperitif, men den har også krop og syre til at matche f.eks. det asiatiske køkken, hvor boblerne vil rense efter de stærke krydderier. Vi anbefaler at servere vinen ved 6-7 grader indenfor 24 måneder fra degorgering.

Om produktet

Lækker økologisk Cava produceret på de klassiske Cava-druer: Xarel·lo, Macabeu og Parellada. Alle druer er høstet i hånden og derefter gæret i 26 dage ved 15 grader. Anden gæring ved 16 grader efter den traditionelle "Champenoise" metode. Lagret i flasken i 12 måneder før degorgering.

Frisk, ren og sprød Cava, der med sine fine raffinerede bobler er yderst charmerende. Kan både bruges som aperitif, men den har også krop og syre til at matche f.eks. det asiatiske køkken, hvor boblerne vil rense efter de stærke krydderier. Vi anbefaler at servere vinen ved 6-7 grader indenfor 24 måneder fra degorgering.

Serveringsforslag

Aperitif
Lys fisk
Skaldyr

Anbefalinger

Gule vine

Cremet & rank
Vine med en cremet mundfølelse og frisk bagvedliggende syre. Et aromabillede, der domineres af modne gyldne frugter og indslag fra fadlagring. Ofte vine i den høje kvalitetsklasse. Vinene serveres til cremede retter med fisk eller fjerkræ. Gule vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer Gule æbler, ananas, mango, modne ferskner, citronskal, æblekage, appelsiner, smør, yoghurt, nødder, brioche og vanilje.
Vinområder Bourgogne, Champagne, Oregon, New Zealand, Sydafrika, Washington og Norditalien.
Druer & typer Chardonnay (fadlagret), Albariño, Pinot gris og Chenin blanc (Sydafrika).