Ankers Chokolade

Anker Chokolade er en fusion imellem en Michelin kok og chocolatier - Mikkel Anker - og en madelsker med kærlighed til dét at drive en forretning - Martin Nørregaard. Med hver vores baggrund kommer vi derfor med forskellige syn på hvordan det gode produkt bliver til.

35 varer

Anbefalinger

Viser: 35 varer
Min butik:
Spar
10%
t.o.m
12/24/2024
Nyhed
Bland 3 - Spar 10%
Øko
Ankers Julegris Hvid
67.50 kr.
Før 75.00 kr.
customer-list-add
På lager online (5 stk)
- Levering 1-2 dage
Spar
10%
t.o.m
1/1/2025
Nyhed
Bland 3 - Spar 10%
Øko
Ankers Brunkager - ØKO
71.10 kr.
Før 79.00 kr.
customer-list-add
På lager online (3 stk)
- Levering 1-2 dage
Spar
10%
t.o.m
12/24/2024
Nyhed
Bland 3 - Spar 10%
Øko
Ankers Julekugler
161.10 kr.
Før 179.00 kr.
customer-list-add
På lager online
- Levering 1-2 dage
Spar
15%
t.o.m
1/1/2025
Nyhed
Bland 3 - Spar 10%
Øko
Ankers Cigarer - 4 stk.
161.50 kr.
Før 190.00 kr.
customer-list-add
På lager online (3 stk)
- Levering 1-2 dage
Nyhed
Bland 3 - Spar 10%
Øko
Ankers Cigarer - 1 stk. ØKO
50.00 kr.
customer-list-add
På lager online
- Levering 1-2 dage
Nyhed
Bland 3 - Spar 10%
Øko
Ankers Mandler / passionsfrugt / mælkechokolade - ØKO
59.00 kr.
customer-list-add
På lager online (5 stk)
- Levering 1-2 dage
Nyhed
Bland 3 - Spar 10%
Øko
Ankers Macadamianødder / salt / hindbær / hvid chokolade - ØKO
Ankers Macadamianødder / salt / hindbær / hvid chokolade - ØKO
59.00 kr.
customer-list-add
På lager online
- Levering 1-2 dage
Nyhed
Bland 3 - Spar 10%
Øko
Ankers Piemonte hasselnødder / kakaopulver / ecuador 70%
Ankers Piemonte hasselnødder / kakaopulver / ecuador 70%
59.00 kr.
customer-list-add
På lager online
- Levering 1-2 dage
Nyhed
Bland 3 - Spar 10%
Øko
Ankers 100gr Plade - Mælkechokolade / Piemonte hasselnødder - ØKO
Ankers 100gr Plade - Mælkechokolade / Piemonte hasselnødder - ØKO
69.00 kr.
customer-list-add
På lager online (11 stk)
- Levering 1-2 dage
Nyhed
Bland 3 - Spar 10%
Øko
Ankers 100gr Plade - São Tomé 66% macadamianødder / flagesalt - ØKO
Ankers 100gr Plade - São Tomé 66% macadamianødder / flagesalt - ØKO
69.00 kr.
customer-list-add
På lager online
- Levering 1-2 dage
Nyhed
Bland 3 - Spar 10%
Øko
Ankers 100gr Plade - Ecuador 70% mandler / græskarkerner - ØKO
Ankers 100gr Plade - Ecuador 70% mandler / græskarkerner - ØKO
69.00 kr.
customer-list-add
På lager online (4 stk)
- Levering 1-2 dage
Nyhed
Bland 3 - Spar 10%
Øko
Ankers 100gr Plade - Ecuador 80% mørk chokolade - ØKO
Ankers 100gr Plade - Ecuador 80% mørk chokolade - ØKO
69.00 kr.
customer-list-add
På lager online (8 stk)
- Levering 1-2 dage
Nyhed
Bland 3 - Spar 10%
Øko
Ankers 100gr Plade - Hvid chokolade / lakridsgranulat
Ankers 100gr Plade - Hvid chokolade / lakridsgranulat
69.00 kr.
customer-list-add
På lager online (11 stk)
- Levering 1-2 dage
Nyhed
Bland 3 - Spar 10%
Øko
Ankers 100gr Plade - Hvid chokolade / kirsebær / puffede ris / mandler
Ankers 100gr Plade - Hvid chokolade / kirsebær / puffede ris / mandler
69.00 kr.
customer-list-add
På lager online (10 stk)
- Levering 1-2 dage
Nyhed
Bland 3 - Spar 10%
Øko
Ankers Barer - ØKO
Ankers Barer - ØKO
80.00 kr.
customer-list-add
På lager online (10 stk)
- Levering 1-2 dage

Anker Chokolade er stiftet af Martin Nørregaard og Mikkel Anker i 2015.

Anker Chokolade er en fusion imellem en Michelin kok og chocolatier - Mikkel Anker - og en madelsker med kærlighed til dét at drive en forretning - Martin Nørregaard. Med hver vores baggrund kommer vi derfor med forskellige syn på hvordan det gode produkt bliver til.

 

Mikkels baggrund indenfor det varme køkken og Michelin restauranter har gjort at vi har en anden tilgang til normerne indenfor "lovelige" smage i chokolade. Vi føler os ikke begrænset af begrebet "Sådan har man altid gjort", men har tilladt os selv at tænke kreativt og udfordre de smage der sædvanligvis findes i chokolade. Vi gør et stort arbejde med at udvikle smagene i hvert stykke chokolade, så det bare smager godt - men at det også ser indbydende ud, da man som bekendt også spiser med øjnene.

 

Hele historien starter tilbage i december 2015, hvor vi kunne slå dørene op til vores første butik på Vesterbro. I en gammel kælder har en sommer stået på renovation og istandsættelse af et chokoladeværksted, som langt om længe var klar til at byde gæster velkomne d. 17 december 2015 hvor vi kunne slå kælderdøren op, så lokale kunne komme ned i butikken og se chokoladen blive produceret. Da alt har en start, var åbningsiderne i starte primært om aftenen og weekender, da Anker Chokolade var vores bibeskæftigese udover fuldtidsarbejde og aftenstudier. Da efterspørgslen steg gradvist var det efter et år nu tid til at satse større og bruge endnu flere timer på Anker Chokolade. Derfor besluttede vi, at Mikkel skulle gå fuldtid for at vi kunne følge med efterspørgslen - og det gik så stærkt at Martin ligeledes startede fuldtid blot et halvt år senere. Dermed var vi nu gået fra at have fuldtidsjob og aftenstudier til at være 100% fokuseret på Anker Chokolade.