Om produktet
Gin er ikke det eneste, som de gode folk fra Orremandsgaard mestrer – også akvavit melder sig nu i porteføljen af suveræne spiritusser hos Radius Distillery. Der er tale om en ”tripelt-dild”-akvavit, lavet både med dildfrø, frisk dild og dildspidser, hvilket giver både stor aroma, mundfylde og sprødhed. Og så har den en ”hemmelig” ingrediens: cirka 2,5-3 gram Baerii-kaviar per flaske bidrager med en umådeligt lækker, saltet umami-fornemmelse! Som kronen på værket bruges en smule tasmansk bjergpeber.
Farve: Klar.
Duft: Spændende duft af friske dildkroner, brusende havskum og friskkværnet peber.
Smagsnoter: Smagen er på én gang fyldig og fed, men med sprøde noter af dild og citrus samt en næsten umærkelig, men meget behageligt salt fornemmelse.
Serveringsforslag: Nyd den sval. Perfekt til det danske frokostbord, hvor den særligt står godt sammen med fisk.