Om produktet
Nduja er en autentisk delikatesse fra Calabrien, kendt for sin intense krydrede smag og cremede konsistens. Denne smørbare svinepølse minder om den spanske sobrassada, men har sin helt egen karakteristiske smagsprofil med et strejf af chili. Vores Nduja stammer fra Spilinga, den lille by, hvor denne specialitet har sine rødder. Brug den til at give din pizza et ekstra pift, som fyld i en sandwich eller rør den i pastasaucer og gryderetter for at tilføje dybde og varme. En alsidig delikatesse, der bringer den ægte smag af Syditalien til dit køkken.
Nduja San Donato er blandt de første fagmandsvirksomheder, der blev udviklet i det originale område omkring Nduja; Spilinga, på bjergsiden af Mount Poro i Calabria i den sydlige del af Italien. Pugliese-familien, som står bag Nduja,
har traditionen tro altid været involveret i produktionen af den bedste salami i Calabira. Virksomheden gør stor ære i kun at benytte de bedste ingredienser, samtidigt med, at de sørger for at benytte den klassiske fremstillingsproces igennem dens typiske faser, hertil specielt naturlig rygning og langsom aldring. Idéen er at bevare den naturlige produktion ved at undgå at bruge industrielle fremgangsmetoder, der fremskynder produktionsprocessen, men går på kompromis med kvaliteten. Alle produkter er produceret som de altid har været (på den lokale italienske dialekt; comu si facìanu ’na vota), uden brug af konserveringsmidler og farvestoffer.
Ingredienser:
Svinefedt, svinekød, typisk calabrisk rød peber, salt, solsikkeolie. Pasteuriseret på glas. Uden farvestoffer, konserveringsmidler og/eller allergener. Glutenfri.
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: 2.170 kJ / 524 kcal
- Fedt: 45,90 g
- heraf mættede fedtsyrer: 17,2 g
- Kulhydrat: 6,50 g
- heraf sukkerarter: 0,8 g
- Kostfibre: 1,20 g
- Protein: 20,68 g
- Salt: 3,07 mg