Om produktet
De gule sennepsfrø er lidt mildere i smagen i forhold til de brune.
Disse delikate frø giver en sød og varm smag, som udvikler sig i kombination med vand, olie eller eddike. Frøene har en konserverende virkning og anvendes derfor ofte i syltelager, men ses også i vinaigretter, chutney, og til glacering.
Hvis du ønsker en kraftigere smag, anbefaler vi de brune sennepsfrø eller en kombination af gule og brune sennepsfrø.
Sennepsfrø bør knuses og blandes med koldt vand for at få de essentielle olier til at udvikle sig, det tager ca. 10 minutter. Først herefter tilsættes andre smagsforstærkere, som eddike, olie, salt, cider, citrussaft og urter. Anvendes sennepsfrø direkte i eksempelvis kålsalater eller grønsagsretter, bør de derfor trække i koldt vand først, alternativt ristes i lidt olie for at få den lidt mildere, nøddeagtige smag frem.
Indeholder 70 gr