Om produktet
Brislinger i olivenolie eller nordiske sardiner som de også kaldes, er en særlig lækker sildefisk i den fineste olivenolie. Brislingerne er produceret på traditionel vis i Letland.
Det gode håndværk giver brislingerne en fyldig og delikat smag og en vidunderlig konsistens, og fiskens høje kvalitet er perfekt bevaret i glassene. Både konsistens, smag og udseendet er i højsædet, og den milde olivenolie giver plads til at brislingerne kan folde sig helt ud.
INGREDIENSER
Brisling (spratus spratus), olivenolie og salt.
FAKTA
Fisk: Brisling, (spratus spratus)
Geografi: Nordlige Atlanterhav/ Riga
Nettovægt: Nettovægt 120 gr. drænet vægt 84 gr.
Holdbarhed: +2 år fra købsdato
Opbevaring: Stuetemperatur væk fra sollys.
Fangstmetode: Naturskånsom Pelagisk (midtvands) trawl med specialdesignet net fra mindre fartøjer.
ALLERGENER
Fisk
NÆRINGSINDHOLD PR. 100 G
Energi 1456 KJ/ 352 Kcal
Fedt 34 g. - heraf mættet 5 g.
Kulhydrat 0 g. - heraf sukkerarter 0 g.
Fibre 0 g,
Protein 18 g.
Salt 0,8 g.