Om produktet
Nu som før handler det om at kombinere mange forskellige typer af eksklusive teer for at ramme en velsmag ingen af dem alene kunne præstere. Lidt lige som når kældermesteren på vingård skaber en cuvée ved at blande frugten fra forskellige druesorter og parceller. I det seneste skud på stammen Copenhage Sparkling Tea Lyserød er der imdlertid ingen alkohol på spil. I stedet tilsættes teen økologisk druemost, lidt friskpresset citronsaft, samt en mindre mængde sukker inden den gennemgår en hemmelig forædlingsproces, der løfter drikken ud af teernes konventionelle univers.
Lyserød kommer med sine bare 15g. restsukker som den hidtil tørrste Tea fra Copenhagen Sparkling. Den er funderet på eksklusiv hvide Silver Needle te og 2 forskellige Oolong teer i spidsen som i følge Jacob Kocemba leverer kompleksitet og dybde og dertil kommer diskrete noter af frugt fra Hibiscus og First Flush Darjeeling te. Lyserød glider let han over tungen og giver en oplevelse, som bedst kan sammenlignes med den italienske Prosecco i Extra Dry versionerne.
Kocembas mal har været at skabe det bedste og mest mad egnede mousserende produkt i verden uden alkohol. Vi anbeflaer den gerne til lette retter fra det salt køkken. Prøv den for eksempel til krebsegilde eller server den til en gang grillede jomfruhummer.