AR Lenoble Champagne

5 varer

Anbefalinger

Viser: 5 varer
Min butik:
Champagne AR Lenoble, Champagne INTENSE  MAG16
Champagne AR Lenoble, Champagne INTENSE MAG16
349.00 kr.
Udsolgt
Denne er ikke på lager i øjeblikket. Få besked når den er her igen
P O I N T
94
Wine Enthusiast
P O I N T
94
James Suckling
Champagne AR Lenoble, Champagne Blanc de Blancs MAG16
Champagne AR Lenoble, Champagne Blanc de Blancs MAG16
389.00 kr.
Udsolgt
Denne er ikke på lager i øjeblikket. Få besked når den er her igen
Champagne AR Lenoble, Champagne Blanc de Blancs Millésimé 2008
Champagne AR Lenoble, Champagne Blanc de Blancs Millésimé 2008
699.00 kr.
Udsolgt
Denne er ikke på lager i øjeblikket. Få besked når den er her igen
P O I N T
94
Wine Enthusiast
Champagne AR Lenoble, Champagne Blanc de Blancs millésimé 2012
Champagne AR Lenoble, Champagne Blanc de Blancs millésimé 2012
749.00 kr.
Udsolgt
Denne er ikke på lager i øjeblikket. Få besked når den er her igen
Champagne AR Lenoble, Champagne Gentilhomme 2013
Champagne AR Lenoble, Champagne Gentilhomme 2013
999.00 kr.
Udsolgt
Denne er ikke på lager i øjeblikket. Få besked når den er her igen

AR Lenoble har været 100% familieejet og uafhængig, siden Armand-Raphaël Graser grundlagde huset i 1920. I dag er det 4. generation, søster og bror Anne og Antoine Malassagne, som driver huset. AR Lenoble ejer 18 hektar vinmarker: 10 hektar i Grand Cru landsbyen Chouilly (Chardonnay), 6 hektar i Premier Cru landsbyen Bisseuil (Pinot Noir) og 2 hektar i Damery i Marne-dalen (Pinot Meunier).

I 2012 blev AR Lenoble som det andet hus i Champagne HVE-certificeret (Haute Valeur Environnementale) som en anerkendelse af mere end 20 års bæredygtig praksis. Certificeringen indebærer nul anvendelse af kemiske gødningsstoffer og ukrudtsmidler. Desuden nægter Anne og Antoine at bruge kobber til at bekæmpe meldug.

Biodiversitet ligger dem stærkt på sinde. De har plantet træer, levende hegn og blomster i vinmarkerne og opsat bistader, som huser en koloni af bier, der understøtter den naturlige ligevægt i naturen. De pløjer rutinemæssigt, så vinplanterne bedre kan optage næringsstoffer fra jorden. Og endelig benytter de græs som dække mellem rækkerne, så udbyttet reduceres betragteligt og er omtrent 25% lavere end gennemsnittet i Champagne.

Vinstokke med lavt udbytte er mindre modtagelige for sygdomme, og dermed er der oprettet en god cirkel. En gevinst er også, at druerne opnår højere kvalitet og modenhed, når de er klar til at blive høstet.