Lagersalg
Spar
63.97 kr

Sounit, Mercurey Rouge 1er Cru Montaigus 2018

335.03 kr
Før 399.00 kr
Levering 1-2 dage
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Albert Sounits Mercurey 1. Cru Clos de Montaigus kommer fra marken af samme navn, som ligger yderst mod syd ved enden af den sydøstvendte skråning nær Saint-Martin-sous-Montaigu, hvor nogle af områdets bedste vine kommer fra. Parcellen, hvor Albert Sounit får sine druer fra, er beplantet med 50 år gamle vinstokke, som vokser på en jordbund af ler og kalk.

Clos de Montaigus” er faktisk normal kendt for at give ret strukturerede, sommetider næsten voldsomme vine, men det lykkedes kældermesteren hos Albert Sounit at få frugten, velouren og finessen meget frem i rødvinen. Man kunne derfor godt betegne Sounits ”Clos de Montaigus” som en utrolig klassisk rød Mercurey tilført et stænk af modernisme.

Det er helt klart en vin, som bør serveres sammen med mad – f.eks. med vildt, lam, okse eller kalv eller med ostegratinerede retter og som godt kan klare en times iltning, inden den giver sit ypperste fra sig.

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo og nerello mascalese.

Andre populære produkter