Spar
70.00 kr

Seghesio Family Vineyards, Defiant 2016

199.00 kr
Før 269.00 kr
Levering 1-2 dage
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Anmeldelser

4.3
14 anmeldelser
5
8
1
0
0
Dejlig frugtig blend, som smager skønt. Bør dekanteres.
Gode taniner., Frugter, dejlig duft god blød finale. Fortjener luft i en karaffel.
Faktisk, så mener jeg at lillebroderen fra Seghesio er bedre end Defiant. Prisen for denne er noget højere, men altså ikke det værd - Efter min mening :-)
Dejlig kraftig, moden CA blend med bl.a Cab, Zin. De mørke bær er både i næsen og munden, med solbær og brombær, efterfulgt af en kontrolleret power med masser af peber og lakrids, der bliver afsluttet af en anelse vanilje fra fadet.. Mums
Læs mere
4,5. En vivino-bruger sir ‘Sweet and smooth’ og det er spot on!! Fremragende til grill og bøf - eller bare til nydelse. En crowd pleaser... Køber straks et par stykker mere !!
Læs mere

Om produktet

Defiant er et blend, som består af 44% Zinfandel, 29% Cabernet Sauvignon, 13% Syrah, 10% Petite Sirah og 4% Alicante. Duften byder på friske brombær, kaffe og krydderier. Smagen er saftig med indslag af mørke frugter og peber samt en velintegreret fadkarakter. De bløde tanniner er markante, og eftersmagen er lang og vedholdende. Nyd vinen til koncentrerede retter med lam, vildt, simremad, pasta med svampe/trøffel og vellagrede oste.

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer: Cabernet sauvignon, merlot, tempranillo, syrah, grenache, primitivo/zinfandel, negroamaro, carmenere og malbec.

Andre populære produkter