Castello di Meleto, VIGNA CASI Riserva 2016

249.00 kr
Levering 1-2 dage
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Anmeldelser

3.9
7 anmeldelser
3
1
2
1
0
Pæn og venlig. Ikke så stor som prisen antyder.

Om produktet

Vigna Casi er Castello di Meletos bedste parcel. I de bedste årgange fremstiller Castello di Meleto derfor en Chianti Classico Riserva Vigna Casi - hvis kvalitet er bergtagende. Jordbunden er fattig på næring og tvinger derfor vinstokkene til at arbejde hårdt, hvorfor druerne er koncentrerede og rige på aroma og duftstoffer.

Castello di Meletos Vigna Casi fremstilles overvejende af Sangiovese druer. 50% af den unge vin lagres på "botti" af Slavonsk eg, den anden halvdel på 225 liters barriques. Intens i duft med noter af viol, kirsebær og tørrede krydderurter. Smagen er på en gang stringent og fløjlsagtig med en nuanceret og lang finish.

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo og nerello mascalese.

Andre populære produkter