Spar
36.00 kr

Bischöfliche Weingüter Trier DOM Riesling Trocken 2018

89.00 kr
Før 125.00 kr
Levering 1-2 dage
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Anmeldelser

4.0
9 anmeldelser
2
5
2
0
0
Frisk Riesling i den tørre ende, dog uden at blive knastør. Citrus og æbler i næsen og en behagelig syre. Mangler nogle af de dybder man finder i andre tyske Rieslinger (fx Markus Molitor), men fin til prisen. En udmærket 'hverdags-riesling" som jeg ville købe igen.
Læs mere
Dejlig ung riesling. God til prisen. Flot strågul. Æbler i næsen. Flot syre/sødme balance på paletten
Hvorfor købe andet en den sindsyge lækker Riesling fra Tyskland.
God til prisen

Om produktet

Dom kollektionen er den perfekte vin til anledningen - uanset om det er en almindelig onsdag aften eller om aftenen står på gæster og fest. Dom Riesling Trocken er en klassisk Mosel riesling i den tørre ende, hvor syren pirrer din tunge og aromaer af blomster, ferskner, citroner og æbler får lov at færdiggøre dansen. Brug den til fisk og skaldyr eller bare til når tørsten trænger sig på. 

Gule vine

Cremet & rank
Vine med en cremet mundfølelse og frisk bagvedliggende syre. Et aromabillede, der domineres af modne gyldne frugter og indslag fra fadlagring. Ofte vine i den høje kvalitetsklasse. Vinene serveres til cremede retter med fisk eller fjerkræ. Gule vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Gule æbler, ananas, mango, modne ferskner, citronskal, æblekage, appelsiner, smør, yoghurt, nødder, brioche og vanilje.
Vinområder: Bourgogne, Champagne, Oregon, New Zealand, Sydafrika, Washington og Norditalien.
Druer & typer: Chardonnay (fadlagret), albariño, pinot gris og chenin blanc (Sydafrika).

Andre populære produkter