Lagersalg
Øko
Spar
26.24 kr

Ampelos, Pinot Noir Rho 2016

452.76 kr
Før 479.00 kr
Levering 1-2 dage
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Top-vinen fra Ampelos. Kun den ypperste frugt bliver en del af denne enormt elegante Pinot Noir. Finesse og elegance præger den saftige frugt. Stor og kompleks vin med noter af modne jordbær og hindbær . Den lange fadlagring på ca. 30 måneder, giver vinen en flot dybde og struktur. Mosten stammer fra specielt udvalgte fade, her finder man de absolut bedste fade, og sammensætter denne vin. 100% Pinot Noir fra egen mark, der er certificeret både økologisk, biodynamisk og bæredygtig.

Vinen er sammensat af flere forskellige kloner af Pinot Noir, som hver især tilfører vinen sin karakter. Der er høstet ved lave udbytter, hvilket er med til at holde koncentrationen i vinen oppe. Skind m.m. trykkes ned i mosten 2 gange dagligt, for at udtrække optimalt af farve, tannin og aromaer. Vinen lagres i 30 måneder på franske egetræsfade, hvoraf 50% er nye, inden aftapning. Vinen hverken filtreres eller klares, hvilket gør at der kan danne sig en del bundfald i flasken.

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder: Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer: Pinot noir, barbera, grenache, valpolicella og sangiovese.

Andre populære produkter