Albino Rocca, Barbaresco 2018

250.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Albino Rocca, Barbaresco 2018

Albino Rocca, Barbaresco 2018

Serveringsforslag

Mørkt kød
Mild ost

Vores vurdering

Vinen afløser på mange måder den tidligere Barbaresco fra unge planter, der blev fremstillet første gang i 2001, fra MGA Montersino, men som for første gang i 2013 er etiketteret med cru-navn. Vinen indløser forventningen om en elegant, nuanceret Barbaresco med et klassisk udtryk og rigelig fascinationskraft.

Om produktet

Barbaresco kommer fra MGA Meruzzano, den del der tilhører San Rocco Seno d’Elvio, nu en del af kommunen Alba, og druer fra relativt unge planter fra flere andre cru’er. Man ønsker at fremstille en finessepræget Barbaresco med en typetro karakter, og en klassisk rosenfloralitet. Gæringstemperaturen får ikke lov at komme højere end 30-31 grader celsius og bottilagringen lader en ren, uforvansket frugt træde frem, idet druens primære kvaliteter spiller førsteviolin.

Vinen afløser på mange måder den tidligere Barbaresco fra unge planter, der blev fremstillet første gang i 2001, fra MGA Montersino, men som for første gang i 2013 er etiketteret med cru-navn. Vinen indløser forventningen om en elegant, nuanceret Barbaresco med et klassisk udtryk og rigelig fascinationskraft.

Anbefalinger

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer Pinot noir, Nebbiolo, Sangiovese, Tempranillo og Nerello mascalese.